The End is dé karaokebar van Groningen.

The End Karaoke,  de karaokebar in Groningen. Voor een avond vol entertainment kunt u bij ons terecht. Karaoke is leuk voor iedereen.
Kom je met een groep of wil je graag een eigen tafel of kamer? Dan is reserveren aan te raden. U kunt online reserveren via het reserveringsformulier.
Dit zijn de verschillende opties die wij aanbieden waarvoor gereserveerd moet worden.

Privé karaoke

Wil je buiten openingstijden karaoke zingen met een besloten groep? Dit kan bij ons! We bieden gedurende de week op verschillende momenten privé karaoke aan, zodat je ongestoord van je karaoke kunt genieten.

Reserveer een tafel.

We hebben een paar tafels in onze karaokebar. Het is mogelijk om ze te reserveren. De tafel is niet geheel privé, maar de stoelen zijn voor u gereserveerd. U kunt een tafel reserveren van 4 tot 18 personen.

Reserveer als groep.

Wil je karaoke zingen met meer dan 10 personen? Geen probleem! Wij vragen u vooraf te reserveren. Zo weet je zeker dat er plek voor je is. Een reservering met een groep is niet privé

Privé Kamer.

Wil je karaoke zingen in een privé kamer? In The End Karaoke Groningen hebben wij een kleine zaal beschikbaar voor jou en je gezelschap, tot max. 25 personen, helemaal privé.

Let op!! Wij werken net als nachtclubs en evenementen met toegangsbewijzen.

Zonder toegangsbewijs is het dus niet mogelijk om The End Karaoke binnen te komen.

Voor meer informatie hierover: 

https://www.testenvoortoegang.org/

Bij de reservering kan je voordelige consumptiemunten bestellen.

De reservering is het enige moment dat de consumptiemunten besteld kunnen worden. Onze consumptiemunten zijn voordeliger dan de standaardprijzen bij de bar. Met consumptiemunten kunnen alle consumpties besteld worden. Hoeveel consumptiemunten er nodig zijn voor een drankje hangt af van de consumptie zelf. Bier, wijn en fris kan je met één consumptiemunt bestellen. Consumptiemunten kunnen alleen tijdens de reservering worden besteld.