The end karaoke is een begrip in Groningen

The End Karaoke, de karaokebar inGroningen. Voor een avond vol entertainment kunt u bij ons terecht. Karaoke is leuk voor iedereen.
Kom je met een groep of wil je graag een eigen tafel of kamer? Dan is reserveren aan te raden. U kunt online reserveren via het reserveringsformulier.
Dit zijn de verschillende opties die wij aanbieden waarvoor gereserveerd moet worden.

Privé karaoke

Wil je buiten openingstijden karaoke zingen met een besloten groep? Dit kan bij ons! We bieden gedurende de week op verschillende momenten privé karaoke aan, zodat je ongestoord van je karaoke kunt genieten.

reserverenalsgroep

Reserveer als groep.

Wil je karaoke zingen met meer dan 10 personen? Geen probleem! Wij vragen u vooraf te reserveren. Zo weet je zeker dat er plek voor je is. Een reservering met een groep is niet privé. 

tafel-reserveren

Reserveer een tafel.

We hebben een paar tafels in onze karaokebar. Het is mogelijk om ze te reserveren. De tafel is niet geheel privé, maar de stoelen zijn voor u gereserveerd. U kunt een tafel reserveren van 4 tot 18 personen.

Prive Kamer

Stap op het podium en laat uw stem klinken in onze ultramoderne karaokeruimtes. Of je nu een doorgewinterde artiest bent of voor het eerst op een podium staat, onze prive kamer is ontworpen om je in de schijnwerpers te zetten.

Scroll naar boven